Stiri

Liviu Dragnea rămâne după gratii de Paște

Liviu Dragnea trebuie să mai așteapte până a redeveni un om liber! Judecătoria Sectorului 5 a respins, ca neîntemeiată, cererea sa de eliberare condiţionată. Fostul lider al PSD execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Decizia instanţei nu este însă definitivă, iar Dragnea poate face contestaţie. Dacă această hotărâre rămâne definitivă, Dragnea are dreptul să facă o nouă cerere de eliberare condiţionată la sfârşitul lunii iunie.

În cadrul procesului desfăşurat marţi, un procuror de şedinţă s-a opus eliberării lui Dragnea din închisoare, pe motiv că acesta nu a dat suficiente dovezi de îndreptare.

De cealaltă parte, avocata sa, Flavia Teodosiu, a spus că fostul lider social-democrat îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi eliberat înainte de termen. Dragnea nu a fost adus la Judecătorie, însă a putut să se adreseze instanţei prin videoconferinţă.

Liviu Dragnea, fostul lider PSD

“Îndeplinesc condiţiile (pentru eliberarea condiţionată – n.r.). Am stat destul în penitenciar, nu reprezint un pericol pentru societate. Pot face bine”.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019. El a făcut mai multe încercări de a ieşi din penitenciar, prin introducerea în instanţe a unor căi extraordinare de atac, însă cererile sale au fost respinse.

Fostul lider al PSD a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, unde execută pedeapsa, pe motiv că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co