Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Liviu Dragnea: Majoritatea parlamentară nu se va pierde

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a dat asigurări, astăzi, că actuala coaliție de guvernare nu își va pierde majoritatea în Parlament, după excluderea lui Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu din rândurile social-democraților.

Precizările președintelui Camerei Deputaților vin în contextul în care partenerul său de coaliție, Călin Popescu-Tăriceanu, și-a exprimat, ieri, îngrijorarea față de eventualitatea pierderii majorității parlamentare.

„Majoritatea nu se va pierde”, a spus ferm Dragnea, întrebat de ziariști cum comentează declarațiile președintelui ALDE. Social-democratul a amintit apoi că Tăriceanu făcuse în cursul zilei de luni o declarație în care preciza că nu este îngrijorat de o asemenea perspectivă.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, la postul național de televiziune, cu privire la excluderea lui Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu din PSD, că mai mulți colegi sunt preocupați ca nu cumva să fie afectată în acest fel majoritatea parlamentară.

Liderul ALDE nu și-a ascuns propria preocupare față de această situație, dar a adăugat că există totuși o majoritate confortabilă pentru coaliția de guvernare.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co