GADGET

Jocuri gratuite de la #Ubisoft, la împlinirea a 30 ani de activitate

Ubisoft, una dintre cele mai importante companii care activează în domeniul gamingului, oferă o serie de cadouri fanilor, pentru a sărbători 30 de ani de activitate, scrie Playtech.ro. Astfel, pentru a marca evenimentul cât mai plăcut, același gigant din gaming a organizat 30 Days of Giveaways – 30 de zile de gratuități.

Începând cu 24 noiembrie, în fiecare zi vă veți bucura de ceva gratuit din partea companiei franceze pentru a nu uita că se fac 30 de ani de când îi jucați titlurile. În cea mai mare parte, probabil că vom vorbi de jocuri gratuite, dar nu este exclus să vedem și DLC-uri sau alte forme de conținut digital. Cele 30 de zile de oferte au început deja și, în prima zi, avem parte de Rayman Classic pentru mobile.

Rețineți că într-una din zile vor fi oferite 300 dintre cele mai noi și atrăgătoare titluri din portofoliul Ubisoft, dar acelea vor fi disponibile doar primilor 300 de persoane care accesează blogul companiei și se autentifică cu numele de utilizator și parola Ubisoft.

Indiferent dacă aveți o fascinație pentru titlurile din franciza Assassin`s Creed, shooterele Rainbow Six sau aventurile lui Rayman, din totdeauna, acestea au fost comercializate sub brandul Ubisoft. O companie cu sediul principal în Rennes, Franța, aceasta s-a extins la ora actuală cu centre de dezvoltare în mai multe orașe din lume și sedii locale de distribuție în foarte multe țări.

Sursa: Playtech

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co