GADGET

Sunteți pregătiți pentru un iPhone 7S roșu?

iPhone 7S roșu, realitate sau doar… idee? Dacă cele mai noi zvonuri se confirmă, atunci iPhone 7S va fi disponibil într-o nuanță inedită pentru un produs Apple, și anume roșu, scrie Playtech.ro.

De obicei, Apple joacă la siguranță când vine vorba de culorile pe care le alege pentru flagship-urile sale, mergând pe nuanțe simple de alb sau de negru, de regulă. Cu toate acestea, în 2017, roșul ar putea fi noul jet black. Noua culoare ne va reaminti, cu siguranță, de paleta de culori a iPhone 5C, dar are șanse să fie chiar mai interesantă de atât.

Roșul nu este o culoare aleasă întâmplător pentru iPhone 7S. Apple are o afinitate pentru această culoare, deoarece compania este implicată într-un parteneriat cu fundația (RED), ce strânge bani pentru a combate SIDA. Parteneriatul dintre cele două entități a mai dus la crearea de produse roșii și în trecut.

Un iPhone 7S roșu ar fi o mare schimbare pentru Apple. O sursă apropiată de blogul japonez Macotakara, citată și de cnet.com, arată că iPhone-ul de la aniversarea de 10 ani se va numi 7S, pentru a fi în ton cu convenția companiei cu privire la anii impari.

Sursa: Playtech.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co