Stiri

Jandarmi răniţi, pagube materiale și sute de amenzi, în urma protestelor din țară

188 de persoane au fost conduse la secţii de Poliţie în urma protestului de luni seara din Bucureşti, iar 12 jandarmi au fost răniţi. Trei dintre aceştia au ajuns la spital, însă nu au necesitat îngrijiri deosebite sau internarea. În timpul protestelor au fost distruse vitrine, mobilier stradal, staţii de autobuz și geamuri ale mijloacelor de transport.

Şeful Jandarmeriei a arătat că protestele din Piaţa Victoriei şi Piaţa Universităţii împotriva noilor măsuri dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2 şi-au pierdut caracterul paşnic spre miezul nopţii.

Prefectul Capitalei a anunţat că autorităţile nu vor renunţa la restricţiile impuse în Bucureşti şi consideră că măsura de închidere a magazinelor la ora 18,00 nu reprezintă “o schimbare atât de dramatică” în viaţa cetăţenilor, ci doar o “lipsă de confort”.

Oamenii au continuat să iasă în stradă în mai multe oraşe din ţară pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de restricţiile anti-COVID impuse de autorităţi.Manifestanţii au scandat lozinci antiguvernamentale şi au cerut demisia celor responsabili.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co