Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Actrița Monica Davidescu dublează un personaj animat

Puterea lăuntrică și iubirea din pelicula “Suflet” va schimba lumea noastră, apreciază realizatorii filmului. Varianta dublată a animației Disney-Pixar care va invada cu asalt, magnetism și dragoste marile ecrane din România este dată pe mâinile a două celebrități autohtone: actrița Monica Davidescu care dublează vocea consilierului Jerry A, a cărui voce în varianta originală este asigurată de Alice Braga.

Visul profesorului de muzică Joe Gardner este de a deveni cântăreț de jazz. Doar că, înainte de a se putea bucura de momentul care să îi deschidă această cale, are un accident în urma căruia ajunge într-un spațiu eteric, de tranziție. Aici o întâlnește pe 22, un suflet tânăr și naiv, alături de care Joe va da startul unei călătorii ce trebuie să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.

Filmul “Suflet” este un pansament pentru spirit și ne demonstrează faptul că dincolo de creionarea proprilor dorințe este curajul de a le face realitate. Pelicula contează pe originalitate și aduce laolaltă lumea oamenilor la intersecția sa cu pătura imaterială din care toți suntem creați.

Pilda filmului este că nu suntem mai buni unii față de alții, iar doar cei care trăiesc din suflet merită recunoștința și atașamentul celorlalți oameni.

 

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co