Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Inspectori ANPC, agresați de patronul unei terase pe care o verificau

O echipă a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, condusă chiar de șeful instituției, a fost agresată de reprezentanții operatorului economic care administrează terasa Zorba’s Taverna din stațiunea Neptun, pe care venise să o inspecteze.

Acțiunea de control s-a desfășurat în cadrul Comandamentului “Litoral 2018”. În urma apariției acestei situații, a fost necesară intervenția unui echipaj de Poliție, solicitat de comisari la numărul de urgență 112.

Într-un comunicat de presă, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor dezavuează în totalitate comportamentul reprobabil al reprezentanților operatorului economic.

Președintele instituției, Marius Pîrvu, susține că inspectorii ANPC au efectuat controalele tematice cu respectarea strictă a prevederilor legale, neexistând nicio urmă de suspiciune asupra modului în care comisarii Autorității își exercită atribuțiile.

Acesta consideră că agresarea reprezentanților unei instituții a statului cu atribuții de control, aflați în exercițiul funcțiunii, este un act incalificabil, care impune o reacție fermă a organelor abilitate.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co