Stiri

Cinci modalități de a petrece timpul liber

Iată că deja vă arătăm modalitățile în care puteți petrece timpul liber în ziua de vineri. Aproape încă o săptămână s-a terminat. Iată, așadar, cum vă puteți destinde, vineri, în Capitală.

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită să vizitați expoziția “Laborator. Restaurarea picturilor vechilor maeștri”. Aceasta deschide o serie de micro-expoziții ce vor prezenta publicului diferitele laboratoare de restaurare ale muzeului și contribuția lor la studierea și conservarea colecțiilor.

Expoziția MĂIASTRA poate fi vizitată la Galateca. Cele trei artiste din Cluj, câstigătoare ale apelului de proiecte IA – Altfel, Ioana Olahuţ, Elena Ilash și Alexandra Mureșan, aparțin unor categorii artistice foarte diferite şi propun un concept original. Acesta se referă la o instalație, care cuprinde lucrări de pictură, sculptură în tehnică mixtă, fier și sticlă.

De vineri începe și Festivalul Strada Armenească. Aici te vei bucura de concerte, dansuri, bucate tradiționale, expoziții, tururi ghidate și multe alte activități, toate în stil armenesc. Și, foarte important, intrarea este liberă.

Muzeul Național al Literaturii Române din București și Fundația „Gellu Naum” vă invită la cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional „Gellu Naum”. Festivalul va reuni poeți români și străini contemporani, apropiați de Gellu Naum și de scrierile sale, prin cele mai diverse forme.

Elite Art Gallery oferă publicului o expoziție estivală cu reduceri. Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc pe data de 24 iulie 2018, ora 18.30. Simeza estivală reunește peste 80 de lucrări de pictură, gravură, acuarelă și pastel care reprezintă un cadou estival dedicat iubitorilor de artă.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co