Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Începe Târgul de Paște

Târgului Sărbătorilor Pascale își deschide vineri porțile. Evenimentul organizat de Primăria Municipiului  București se va desfășura în Parcul Regele Mihai, Herăstrău.

„Tradiții și Flori de Sărbători” reunește obiectele și preparatele culinare tradiționale din diferite regiuni, cu o serie de spectacole folclorice, precum și ateliere de creație pentru copii.

„Între 30 martie şi 9 aprilie, cei mici sunt aşteptaţi să îmbine creativitatea cu joaca, în cadrul atelierelor de creaţie care vor avea loc în două intervale orare, respectiv 11:00 – 14:00 şi 16:00 – 18:00. Aceştia vor putea realiza diverse obiecte: semne de carte din desene animate, brăţări din PET şi aţe colorate sau felicitări amuzante de Paşte”, precizează oficialii PMB.

În cadrul târgului, va putea fi admirată și una dintre cele mai așteptate atracții de la eveniment de copii, expoziția de iepuri și miei. Pentru cei mari, pe scena evenimentului vor urca mai mulți artiști, printre care  Paula Seling, Marcel Pavel, Andrei Lazăr sau Oana Sîrbu.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co