Stiri

5 idei de timp liber

Suntem la jumătatea săptămânii, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne distrăm. Iată câteva idei pentru cei care vor să se relaxeze și să iasă din monotonie.

Biblioteca Națională a României găzduiește expoziția „Comorile Egiptului Antic ”. Peste 300 de exponate, conținând artefacte originale și replici, vă vor ajuta să înțelegeți etapele de dezvoltare ale civilizaţiei Egiptului Antic. Pot fi vizitate până pe 21 iulie.

Pentru cei pasionați de teatru, miercuri, de la ora 19, Teatrul Excelsior prezintă piesa „Thomas Sawyer”, iar la Teatrul Metropolis, începând cu ora 20, puteți vedea „Două liniuțe”, o comedie dulce-amară despre a fi sau a nu fi responsabil, a fi sau a nu fi îndrăgostit, despre gânduri stinghere și alte lucruri neașteptate.

Dacă sunteți fani Voltaj, trebuie să știți că trupa va concerta miercuri seară, la Hard Rock Cafe. Aici vei putea să cânți împreună cu Călin Goia hiturile fără vârstă ale trupei, dar şi cea mai nouă melodie lansată alături de Andra – “Nu doar de ziua mea”.

Dacă vă simțiți în voce, de la ora 22, True Club vă provoacă să vă luați prietenii și să veniți la karaoke. Vă așteaptă peste 50 de mii de piese, gata să fie cântate și fredonate.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co