Stiri

Începe “Litoralul pentru toţi”. Tarife cu până la 70% mai mici

Vești bune pentru cei care n-au ajuns încă la mare. Începe, de la 1 septembrie, programul „Litoralul pentru toţi”, iar tarifele sunt pentru toate buzunarele, cu până la 70% mai mici faţă de cele din vârf de sezon.

Preţurile variază – așadar – între 50 și 140 de lei pe zi, în funcție de condiții, iar biletele se pot cumpăra şi cu vouchere de vacanţă.

Comunicat Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc

„Aflat la a 36-a ediţie, programul special <Litoralul pentru Toţi> prezintă acelaşi interes din partea turiştilor ca şi acum 18 ani, când a fost lansat, fiind singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Pentru a veni în sprijinul turiştilor, multe hoteluri intrate în program menţin aceleaşi tarife nemodificate de 7 ani, deşi costurile utilităţilor au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri chiar s-au dublat”.

 

Există și o problemă, spun  oficialii din turism. Pentru al treilea an consecutiv, hotelierii de pe pe litoral se confruntă cu o criză a forţei de muncă fără precedent. Practic, multe unități de cazare refuză rezervări în septembrie, cât ține programul, din cauza lipsei de personal.

Cu toate acestea, 49 hoteluri din toate staţiunile de pe litoral pun la dispoziţie peste 3.000 de locuri în fiecare dintre cele patru serii ale programului.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co