Stiri

Fântânile coregrafice de la Piața Unirii, recunoscute internațional

Recunoaștere internațională! Fântânile Urbane amplasate în Piaţa Unirii din Bucureşti au fost omologate şi catalogate de Academia Recordurilor Mondiale drept ”Cel mai lung şir de fântâni coregrafice sincronizate din lume”.

Recunoaşterea internaţională vine la un an de la lansarea spectacolului de apă, muzică şi lumini ”Simfonia Apei”, ce are loc în fiecare week-end în centrul Capitalei.

Fântânile din Piaţa Unirii, construite la sfârşitul anilor ’80, reprezintă unul dintre cele mai lungi astfel de sisteme din lume. Au 1,4 km, o suprafaţă a apei de 16.200 metri, iar modul de dispunere în centrul Capitalei este unic.

Fântânile bucureştene din Piaţa Unirii, redeschise în anul 2018 după un amplu proces de reabilitare, sunt primele fântâni urbane care beneficiază de echipamente şi tehnologie de ultimă generaţie, la nivel european.

Spectacolele oferite de fântânile urbane din Piaţa Unirii sunt programate de vineri până duminică, până la finalul lunii octombrie.

Tema care stă la baza spectacolelor „Simfonia Apei” din acest an este cea a valorilor româneşti. Show-uri inedite durează aproximativ 45 de minute, iar accesul este gratuit.

Până în prezent, au avut loc 70 de show-uri “Simfonia Apei”, la care au asistat peste 200.000 de turişti şi bucureşteni.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co