Stiri

Norica Nicolai îl acuză pe Iohannis de „furt” al startului campaniei prezidenţiale

Norica Nicolai iese la atac! Îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că a “furat” startul campaniei pentru prezidenţiale. Asta, deşi este îngrijorat că în România… se fură!

”Mă tot întrebam după discurs unde am mai întâlnit formula asta cu <<normalitatea>>. Mi-am amintit: în ultimele zile, pe sutele de panouri gigantice care au împânzit ţara cu afişele electorale ale domnului preşedinte. (Bani grei, nu glumă). Un preşedinte care e îngrijorat că în România se fură, dar nu e deranjat să fure şi el, de dragul unui nou mandat, fie şi startul în competiţie” , a scris pe Facebook, preşedintele Consiliului Naţional al ALDE.

Nicolai mai spune că tocmai preşedintele Klaus Iohannis este cel care a împărţit până acum România ”în pesedişti şi nepesedişti” şi că acum vrea ca aceasta să fie ”normală”.

 

”Acum, văd că o transformă într-un soi de imensă clinică de psihiatrie care trebuie să devină <<normală>>, dar numai sub oblăduirea domniei sale. Am aflat de la cel mai înalt nivel, deci, că trăim într-o ţară anormală. Noroc cu dl.preşedinte, care se autoexclude, probabil, dintre cetăţenii români afectaţi de anormalitate şi se închipuie un nou Moise, care ne va purta prin deşert spre <<normalitate>>. Altfel, cine ştie câte decenii ne lua să ne vindecăm”, a adăugat Nicolai.

Reacţia vine în contextul în care șeful statului a declarat că degringolada din aceste zile la nivelul Executivului confirmă dispreţul cu care PSD şi ALDE continuă să îi trateze pe români.

PNL a lansat pe 10 august campania de strângere de semnături pentru susţinerea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co