Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Gabriela Firea, acuzatii la adresa liberalilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a acuzat liberalii că blochează lucrări în Capitală pentru că au interese ascunse alături de firmele apropiate. Declarația este adresată liberalilor din Consiliul General și liderului PNL București, Ludovic Orban.

„Fac un apel direct la domnul europarlamentar Cristian Bușoi, dar și la domnul președinte al PNL, Ludovic Orban, care a fost și viceprimar al Capitalei și parcă a uitat cât de greu se conduce o primărie. Dacă domnii de la PNL nu se opuneau din răsputeri unui tip de administrație modern, noi am fi dat aceste lucrări către firmele proprii, nu am fi mers pe vechile contracte, mult mai costisitoare pentru bucureșteni.”, precizează edilul.

Gabriela Firea îi acuză pe cei doi liberali că din cauza PNL ului, trebuie să apeleze la vechii constructori pentru realizarea proiectelor blocate.

„Vom face un calcul și vom vedea cât ar fi costat asfaltările din această primăvară cu propriile companii și cât va costa acum factura pe vechile contracte, iar diferența o vom imputa consilierilor generali ai PNL și domnului Ludovic Orban”, a declarat aceasta

Cristian Bușoi a răspuns la acuzațiile edilului.

Doamna Firea patronează o administraţie împiedicată care de doi ani de zile nu face nimic și, pentru că au început să se prindă bucureștenii că nu se mișcă nimic în oraș, doamna primar a început să strige ca din gură de șarpe că dânsa «vrea să facă bine la oameni», dar nu o lasă PNL”, a afirmat europarlamentarul.

Primarul general solicită seriozitate maximă, de asemenea și în ceea ce privește gropile și craterele din capitală, susținând că există o situație clară în ceea de privește străzile și trotuarele din București.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co