Stiri

Politistul pedofil vrea sa scape de acuzatii

Eugen Stan, polițistul pedofil, a cerut să fie analizate în străinătate două dintre dosarele în care este acuzat de agresiune sexuală. A făcut sesizare pentru cazul din 2009, când ar fi agresat sexual o fata de 14 ani și cel din 2012, când victimă a fost o fetiță de 7 ani pe care a urmărit-o de la școală.

Fostul polițist a fost arestat în 2018, acuzat de hărțuire sexuală în 4 dosare. Ar putea scăpa însă de 2, pe motiv că rezultatele analizelor ADN nu arată sută la sută că este vinovat.
Acesta a cerut ca analizele să fie repetate și să fie făcute în străinătate, de teamă că rezultatul ar putea fi influențat.
Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a preluat încă patru dosare de agresiuni sexuale în care fostul polițist este bănuit că ar fi autorul. De asemenea, urmează să fie preluate de la parchetele de sector încă opt dosare privind fapte similare.

Eugen Stan a fost reţinut, apoi arestat la începutul anului după ce agresat doi copii într-un lift din Capitală. Acum, polițistul pedofil se află încarcerat la arestul central din Capitală. A contestat această măsură, dar judecătorii au respins, considerând că punerea sa în libertate ar reprezenta un pericol pentru societate.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co