Stiri

Furtună puternică la Cluj-Napoca. Persoane rănite și pagube materiale

Vremea extremă din ultimele ore a creat mari probleme la Cluj-Napoca. Mai multe zone din municipiul şi din localităţile limitrofe au fost afectate de o furtună puternică însoţită de grindină.

ISU Cluj a preluat, în cursul nopţii de duminică spre luni, peste 150 de solicitări din partea cetăţenilor pentru înlăturarea efectelor furtunii însoţite de grindină care a avut loc, duminică seară, în Cluj-Napoca şi în localităţi limitrofe.

ISU Cluj

“După manifestările meteo extreme înregistrate pe parcursul serii, au fost preluate de către ISU Cluj peste 150 de solicitări, venite din municipiul Cluj-Napoca, pentru înlăturarea arborilor doborâţi, a acoperişurilor sau elementelor de construcţie afectate sau privind avarii ale reţelelor de distribuţie a energiei electrice şi gazului. (…) Astfel, echipajele ISU Cluj au desfăşurat peste 50 de intervenţii, la care se adaugă cele ale Serviciului Spaţii Verzi şi asociaţiei CERT”.

Pe parcursul nopţii, două echipaje ale Ambulanței au transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate două persoane care au suferit contuzii în urma căderilor elementelor de construcţii.

De asemenea, în cursul dimineţii de luni, ISU Cluj a înregistrat alte solicitări pentru îndepărtarea arborilor sau a elementelor de construcţii afectate.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co