Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

O furtună a oprit cursa lui Avram Iancu pentru un nou record mondial la înot

Probleme mari din cauza vremii a avut și Avram Iancu, care a fost nevoit să se oprească din încercarea sa de a stabili un nou record la înotul de anduranţă, de 72 de ore, pe Lacul Balaton din Ungaria. Asta după ce o furtună şi valurile mari apărute i-ar fi putut pune viaţa în pericol.

Bibliotecarul Avram Iancu a plecat înot pe Lacul Balaton duminică, la ora 10,00. El își propusese să stabilească un nou record mondial la înot de anduranţă, printr-o traversare continuă, timp de trei zile şi trei nopţi.

În prezent, Avram Iancu este deţinătorul recordului românesc la înot de anduranţă. Anul trecut, el a reușit să înoate în apele Dunării timp de 36 de ore şi 29 de minute.

Bibliotecarul din Petroşani este cunoscut pentru performanţele sale sportive. El a traversat înot Canalul Mânecii, în august 2016, iar un an mai târziu a înotat întreg cursul Dunării, pe o distanţă de 2.860 de kilometri. Pe lista reuşitelor este înscrisă şi traversarea Mării Negre, în toamna lui 2018, când a înotat 680 de kilometri, de-a lungul ţărmului, de la Sulina la Istanbul, timp de 60 de zile.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co