Stiri

Festivalul „Flori pentru suflet ”, în weekend

Primăria Sectorului 3 organizează, în perioada 19-20 mai, cea de-a VI-a ediție a „Festivalului Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș”.

Evenimentul se va desfășura în Parcul Titan, pe scena din apropierea lacului.

Sâmbătă, printre artiştii pe care îi va întâlni publicul bucureștean se numără Alex Ştefănescu, Marius Baţu, Adrian Naidin Rock Project și Alifantis&Zan.

În cea de-a doua zi a evenimentului vor urca pe scenă Teodora Buciu, Marius Matache Cvintet, Zoia Alecu, Mircea Vintilă & Brambura și Mircea Baniciu & Band.

Primăria Sectorului 3 a inițiat festivalul în 2013 pentru a-l aduce an de an în faţa bucureştenilor pe Florian Pittiș, care de-a lungul vieții sale a oferit lecţii de cultură, de poezie, de literatură și de muzică. Vocea lui a devenit emblematică pentru „Teleenciclopedia”, iar la radio a realizat numeroase emisiuni dedicate muzicii.

A jucat în filme, a făcut teatru radiofonic și emisiuni de divertisment și a fost un regizor apreciat. Ca fondator al formației „Pasărea Colibri”, alături de Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, Moțu rămâne unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi ai muzicii folk din toate timpurile.

Accesul publicului la acest eveniment este liber.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co