Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei de timp liber

Ne apropiem de finalul săptămânii. Indiferent dacă a fost stresantă sau relaxantă, încă puteți să o faceți să sune bine. Iată câteva sugestii pentru a ieși din casă și de a vă distra, vineri, în Capitală.

În Piața George Enescu, începând cu ora 10, puteți vizita expoziția „Art Safari, Pavilionul de Artă Bucureștin 2018”, purtând semnătura arhitectului Attila Kim, comisarul României la Bienala de Veneția.

Pe lângă operele de artă pe care le puteți admira, va exista și o secție dedicată copiilor, „Art Safari Kids”, o artă pe înțelesul lor, unde cei mici au ocazia să își dezvolte creativitatea participând la ateliere de artă și tururi gratuite.

Muzeul Național de Artă al României vă invită, de la ora 10, să vedeți „World Press Photo 2018”, cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel internaţional.

Tot începând de dimineață, Hanul Gabroveni deschide publicului „Bucharest Coffe Festival”. Evenimentul va reuși să reunească producătorii locali, importatorii de cafea, naționali și internaționali, și mai ales să-i aducă împreună pe iubitorii de cafea din România și nu numai. De asemenea, se vor organiza training-uri, workshop-uri, se vor prezenta produse noi, demonstrații de latte art și degustări de cafea de specialitate.

Seara, la Institutul italian de cultură  „Vito Grasso”, puteți asculta live un concert din cadrul manifestării culturale „Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti Concert”, desfăşurată sub egida EUROPAfest 2018 şi dedicată Estonia 100 și Centenarului Marii Uniri.

Tot vineri, de la ora 20, Grădina Sticlarilor găzduieşte un recital de pian, susținut de Mădălina Pașol, un nume deja familiar multor iubitori de muzică.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co