Stiri

Explozie la o fabrică din Bacău. Doi bărbaţi au suferit arsuri

Nou accident grav de muncă în România, după cel de zilele trecute de la Uzina de Armament din Băbeni – Vâlcea, unde patru oameni au murit și alți patru au fost răniți! De această dată, doi bărbaţi, angajaţi ai societăţii Aerostar din Bacău, au suferit arsuri în urma unei explozii care s-a produs în cadrul fabricii. Din fericire, victimele nu au plăgi severe şi nici întinse, potrivit oficialilor locali.

dr. Aura Creţu, manager SAJ Bacău (sursa: agerpres.ro)

“La 12,25 am primit un apel prin 112 despre o explozie la Aerostar, iniţial cu o singură victimă. La faţa locului s-a constat că este încă o persoană rănită şi a mai fost trimisă o ambulanţă. Este vorba de un bărbat în vârstă 19 ani cu arsuri de gradul 1 şi 2 la membrul inferior stâng şi un bărbat în vârstă de 23 ani cu arsuri de gradul 1 la faţă şi de gradul 3 pe membrul inferior drept. Un al treilea bărbat, în vârstă de 18 ani, a suferit atac de panică fără a avea leziuni şi a rămas la locul solicitării”.

Incendiul a fost stins de angajații firmei, iar directorul general al fabricii a precizat că o substanță cu care se lucra s-a aprins.

Cei doi răniți au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

Medicii au fost înştiinţaţi în prealabil despre acest caz de cadrele de la Ambulanţă şi au fost pregătiți să primească imediat victimele.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău efectuează o anchetă pentru a stabili circumstanţelor în care s-a produs accidentul de muncă.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co