Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

EUROPAfest, pe 10 mai în Capitală

EUROPAfest deschide cea de-a 25 a ediție a festivalului pe 10 mai, în București și în Sibiu, sub sloganul „It’s all about live quality music !”

De 14 ani, evenimentul se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Casei Regale. Gala de deschidere a concertului, sub titulatura EUROPAfest 25, va avea loc pe scena Teatrului Odeon din București, începând cu ora 20, unde vor fi prezenți mai mulți artiști ai momentului.

Concertul debutează cu chitarista și vocalista britanică Mel Hayes, care revine în România la cererea publicului. La doar 12 ani, artista debuta în cariera muzicală, iar de atunci a susținut peste 1.000 de concerte atât în Marea Britanie, Europa, cât și în SUA, la care se adaugă numeroase apariții la televiziune și radio.

Și Dan Papirany, pianist și compozitor de jazz, va oferi publicului bucureștean piese muzicale cu o frazare melodică deosebită și o armonie aparte. Împreună cu trioul său, artistul a fost nominalizat la New Zealand Music Awards.

Printre cei prezenți, se va număra și Helena Iacob, care a început să studieze vioara la vârstă de 5 ani și de atunci muzica a fost prioritatea ei numărul unu. Ghidată de pasiunea sa, Helena a câștigat numeroase competiții naționale și internaționale, fiind laureată și a Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti.

Seara se încheie cu evoluția specială a celor de la Bluesette Duo.

Publicul este invitat să urmărească și să aplaude la scenă deschisă evoluțiile live ale invitaților din 26 de țări în cadrul evenimentelor festivalului: Bucharest International Jazz Competition (12-19 mai), Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti (10-19 mai), Caffe Festival Ibis (11-18 mai), Gala EUROPAfest (19 mai).

Agenda completă și informații despre bilete puteți găsi pe site-urile http://www.europafest.ro sau www.jazzfest.ro.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co