Stiri

Ediția 2021 a Festivalului UNTOLD a debutat în trombă

Peste 56.000 de oameni au trecut, în prima zi, pragul tărâmului plin de magie numit UNTOLD. Asta deși epidemia de coronavirus revine cu putere în România. Organizatorii au anunțat, însă, măsuri speciale de desfășurare a festivalului.

Organizatori UNTOLD

“Artiştii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionaţi de scena principală a festivalului UNTOLD, dar şi de căldura şi energia cu care au fost primiţi de public. Cei mai aşteptaţi artişti au fost rapperul american Tyga, producătorul american DJ Snake, Steve Aoki, dar şi DJ-ul german Tujamo. Acesta din urmă a fost prezent la toate cele 5 ediţii ale festivalului UNTOLD, iar aseară a declarat că cele 2 ore petrecute pe scenă au fost cele mai impresionante ore din viaţa lui”.

Momentul “Cake me!” a fost unul dintre cele mai aşteptate ale serii. Tinerii aflaţi în primele rânduri au făcut pancarte cu acest mesaj şi au aşteptat ca Steve Aoki să arunce cu cele 12 torturi.

Jandarmii şi poliţiştii clujeni au depistat, însă, în prima zi a Festivalului UNTOLD, 14 cazuri în care persoane au încălcat prevederile legii privind traficul şi consumul de droguri.

Marele eveniment are loc, până duminică, la Cluj-Napoca.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co