Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Două noi focare în județul Prahova. Unul este la Spitalul de Psihiatrie Voila

Prahova continuă să fie unul dintre cele mai afectate județe de coronavirus în aceste zile, alături de București, Argeș, Brașov și Dâmbovița. Două noi focare de COVID-19 au fost raportate, în ultimele 24 de ore, în Prahova, iar unul dintre acestea este la Spitalul de Psihiatrie Voila.

La Spitalul Voila au fost înregistrate 13 cazuri de infectare în rândul personalului, iar Direcţia de Sănătate Publică a dispus izolarea persoanelor pozitive şi a contacţilor şi redirecţionarea personalului de pe alte secţii, potrivit datelor comunicate, marţi, de Prefectura Prahova.
De asemenea, un alt focar a fost raportat la o societate comercială din judeţ. Aici au fost testate pozitiv nouă persoane.
În acest caz, s-a dispus reducerea activităţii la 10% pentru finalizarea proiectelor începute, dezinfecţia spaţiilor şi asigurarea continuităţii lucrului doar cu personalul care nu a avut contact cu persoanele confirmate cu noul coronavirus.

Până la această dată, în judeţ, 1.694 de persoane au fost confirmate cu virusul SARS-CoV-2, cu 63 mai multe faţă de ziua precedentă. Dintre acestea, 220 au fost declarate vindecate şi externate, iar 73 au decedat.

În secţiile de terapie intensivă sunt internaţi 22 de pacienţi cu noul coronavirus, dintre care 11 sunt ventilaţi mecanic.

 

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co