Imobiliare Valea Prahovei
CULTURA

Din 1 februarie, o nouă emisiune de cultură, difuzată online

Dan C. Mihăilescu, cunoscut ca realizatorul emisiunii “Omul care aduce cartea”, de la Pro TV, va realiza o nouă emisiune pe aceeași tematică, dar care va fi difuzată online. Astfel, începând din 1 februarie, criticul literar va prezenta “Cartea de la ora 5”, pe platforma www.carteadelaora5.ro. Noua emisiune a lui Dan C. Mihăilescu va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 17:00.

“Dacă la 47 de ani am fost scos din vizuina mea de bursuc, m-am lăsat aruncat pe sticlă, poate că acum la 62 de ani ar fi bine să cârmesc, să trec înspre online”, a declarat Dan C. Mihăilescu ieri, într-o conferinţă de presă, în care şi-a prezentat noul proiect.

În cadrul emisiunii, Dan C. Mihăilescu va prezenta titluri apărute în România, iar prima carte despre care va vorbi este “Solenoid”, cel mai recent roman al scriitorului Mircea Cărtărescu.

Astfel, “Cartea de la ora 5” îşi propune să continue demersul început de criticul literar în urmă cu mai bine de 15 ani printr-o transformare a emisiunii şi o adaptare a ei la mediul online. Prin noile canale de distribuţie, emisiunea îşi propune să devină mult mai accesibilă segmentului de public tânăr.

Sursa: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co