Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Comunele Berceni şi Clinceni din Ilfov intră în carantină pentru 14 zile

Comunele Berceni şi Clinceni intră în carantină, joi seara, de la ora 22,00, pentru o perioadă de 14 zile, a anunţat Prefectura Ilfov.

Raed Arafat, șefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a fost cel care a dispus măsurile de carantinare zonală pentru comuna Berceni, cu satul aparţinător Berceni, şi pentru comuna Clinceni, cu satele aparţinătoare Clinceni, Olteni şi Ordoreanu.

Anterior emiterii celor două ordine, propunerile veniseră de la Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, în urma analizelor de risc al răspândirii virusului SARS-CoV-2 în respectivele localităţile, întocmite de către Direcţia de Sănătate Publică Ilfov şi avizate de Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Măsurile au fost propuse ca urmare a în Berceni şi Clinceni calculate, miercuri, pentru ultimele 14 zile.

În Berceni, rata de incidenţă cumulată a noului coronavirus a fost de 10,11 la mia de locuitori. Mai exact, din populaţia totală de 9.395 de locuitori, numărul de cazuri confirmate cu infectare SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile (fără cazuri din focare) a fost de 95 de persoane.

În Clinceni, rata a fost de 10,03 la mia de locuitori. Concret, din populaţia totală de 7.475 de locuitori, numărul de cazuri confirmate cu infectare SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile (fără cazuri din focare) a fost de 75 de persoane.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co