Stiri

Comisarul Ciocan nu mai este director în MAI, după scandalul în care a fost implicat

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a decis joi revocarea comisarului-şef Christian Ciocan din funcţia de director al Unităţii de Politici Publice a MAI. Asta după scandalul provocat de acesta într-o secţie de poliţie.

Comunicat MAI

“Ca urmare a raportului scris prezentat de către directorul general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în legătură cu situaţia expusă în spaţiul public, ministrul Afacerilor Interne a dispus încetarea împuternicirii ofiţerului de poliţie din funcţia de director al Unităţii de Politici Publice a MAI. În continuare, comisarul-şef de poliţie Ciocan Christian îşi va desfăşura activitatea în funcţia de execuţie ocupată anterior în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”.

Lucian Bode s-a arătat deranjat că imaginile respective au fost filmate de către agenţii de la secţie şi difuzate prin intermediul unui sindicat.

Comisarul-şef Christian Ciocan a fost prins în trafic cu şapte nereguli, printre care pătrunderea pe o stradă cu “Accesul interzis”, ITP expirat de trei ani, fără asigurare RCA şi fără o plăcuţă de înmatriculare. În plus, el a avut “un comportament scandalos” la secţia de poliţie, unde i-a ameninţat şi jignit pe agenţii care l-au amendat şi i-au suspendat permisul de conducere, a anunţat miercuri Sindicatul Europol.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co