Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Câștigi o garsonieră dacă te vaccinezi anti-Covid-19 în Hong Kong

Inițiativă aparte în Hong Kong! Doi dezvoltatori imobiliari şi reprezentanții unei fundaţii de caritate au anunţat că marele jackpot al unei loterii organizate cu scopul de a stimula populaţia locală să se vaccineze împotriva maladiei COVID-19 va fi o garsonieră în valoare de peste 1 milion de euro!!!

Alte 20 de premii în valoare de 100.000 de dolari Hong Kong fiecare se vor acorda sub forma unei cartele preplătite sau unei cărţi de credit.

Toţi cetățenii cu vârste de peste 18 ani şi care au primit ambele doze ale unui vaccin anti-COVID-19, inclusiv cei care deţin o viză de lucru, pot să participe la această loterie, anunță agențiile internaționale.

Totuşi, doar persoanele care deţin statutul de rezident permanent vor avea şansa de a câştiga premiul principal, locuinţa cu o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi.

Anunţul a fost făcut la câteva zile după ce şefa Executivului local a respins ideea acordării unui ajutor financiar pentru a încuraja populaţia să se vaccineze, relatează Agerpres.

Până în prezent, mai puţin de 20% din populaţia din Hong Kong a primit cel puţin o doză de vaccin împotriva coronavirusului şi doar 14% ai făcut și rapelul.

Neîncrederea locuitorilor din Hong Kong faţă de serurile anti-COVID-19 este, însă, mare! Totul în condițiile în care oficialii fostei colonii britanice sunt printre puținii din lume care au reuşit să procure suficiente doze pentru a-şi vaccina întreaga populaţie, estimată la 7,5 milioane de locuitori.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co