Stiri

O femeie de 100 de ani s-a vaccinat anti-COVID-19 pentru a da un exemplu

Maria Ludușan din comuna clujeană Tureni s a împlinit 100 de ani pe 26 februarie și spune că Dumnezeu i-a dat sănătate. S-a vaccinat împotriva COVID-19 cu serul Moderna pentru a da un exemplu tinerilor. O echipă mobilă de la Spitalul Militar Cluj-Napoca s-a deplasat la domiciliul său pentru a-i administra serul.

Femeia a prins al Doilea Război Mondial, a fost văduvă de război și recunoaște că nu a avut o viață ușoară. Cu toate acestea, a ajuns la 100 de ani și, la vârsta ei, mănâncă orice și se roagă mult, atât pentru ea cât și pentru fiica și ginerele care locuiesc cu ea.

În lunga sa viață nu prea a fost bolnavă, are doar o operație la apendicită din tinerețe, iar recent și-a rupt un picior și are o tijă. O mai dor mâinile și picioarele, și ia medicamente pentru inimă și tensiune, dar în rest nu se plânge. Este lucidă și a vrut să se vaccineze împotriva COVID-19.

”Tineretul de azi să se vaccineze, ca să trăiască. Al lor e viitorul în față. Nu știu de ce se feresc de vaccin, că eu m-am vaccinat acuma și nu am simțit nimic, nu doare defel. Toată lumea să meargă să se vaccineze”, a spus doamna Maria, după ce a primit doza de vaccin.

Pentru că este un exemplu pentru mulți, doamna Maria a primit un buchet de flori și o felicitare din partea medicilor de la Spitalul Militar.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co