Stiri

Călătorii cu autobuzul supraetajat

Veşti bune pentru turiştii din Capitală şi nu numai! Linia turistică bucureşteană de autobuze supraetajate a fost relansată astăzi, pe traseul Piaţa Presei – Piaţa Uniri.

Patru autobuze double-decker vor circula zilnic, la intervale de 20 – 25 de minute, pe traseul stabilit. Având o capacitate de 77 de locuri fiecare, dintre care 50 pe platformă, autobuzele vor fi la dispoziţia turiştilor între orele 10.00 şi 21.00.

Turiştii beneficiează şi de un ghid audio în limbile română, engleză, franceză şi italiană, accesibil cu ajutorul echipamentelor existente în autobuz, precum şi prin instalarea unei aplicaţii pe smartphone-ul personal în urma scanării unui cod afişat în autobuz.

Traseul pe care vor circula autobuzele este Piaţa Presei, Arcul de Triumf, Şoseaua Kiseleff, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului, cu revenire în Piaţa Presei, pe un alt traseu.

Cardul de călătorie poate fi cumpărat direct din autobuz, la preţul de 25 de lei. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, preţul lui este 10 lei. Pentru cei cu vârste de până la 7 ani, transportul este gratuit. Cardul este valabil 24 de ore de la prima validare, oferind însă flexibilitate în alegerea programului. Astfel, pasagerii au posibilitatea de a întrerupe plimbarea cu autobuzul supraetajat, pentru a vizita obiectivelor turistice întâlnite pe traseu, şi să o continue, ulterior, cu altul, din oricare staţie.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co