Stiri

Bungee jumping de pe Marele Canion, cea mai înaltă platformă din lume

Experienţă plină de adrenalină – săritura cu coarda elastică de pe cea mai înaltă platformă de bungee jumping din lume situată la piciorul unui pod din China! Este noua atracție pentru cei care reușesc să ajungă în provincia chineză Hunan.

Vizitatorii podului din sticlă din Marele Canion pot face un salt în gol de la o înălţime de 260 de metri. Este prileju perfect pentru a admira peisajul sălbatic din parcul natural local, un sit inclus în patrimoniul mondial UNESCO.

Regiunea, o populară atracţie turistică internaţională, este faimoasă pentru stâncile sale de cuarţit, cu vârfuri înconjurate de nori, precum şi pentru ravenele şi defileurile sale adânci.

Săritura cu coarda elastică poate fi practicată de la sfârşitul anului 2020, după ce inaugurarea platformei a fost amânată de măsurile impuse de guvernul chinez din cauza pandemiei de coronavirus. Acestea au inclus unele dintre cele mai stricte restricţii de frontieră existente la nivel global.

Afacerea a început să crească treptat, odată de turiştii locali au început să revină în regiune, potrivit Agerpres.

Pentru a compensa lipsa turiştilor străini, costul unei sărituri a fost redus cu 40%, la aproximativ 300 de dolari americani.

Pasarela pietonală, inaugurată în august 2016, a fost la vremea respectivă cel mai lung pod suspendat din lume cu podea din sticlă.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co