Stiri

Documentar despre Michael Schumacher, pe Netflix în septembrie

Un documentar intitulat ”Schumacher” va avea premiera pe Netflix în data de 15 septembrie şi va prezenta cariera celebrului pilot german de Formula 1. Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial, nu a mai fost văzut în public după un grav accident de schi suferit în 2013.

Documentarul dedicat lui Michael Schumacher, o legendă a automobilismului, în prezent în vârstă de 52 de ani, a cărui stare de sănătate este ţinută secretă, este ”singurul film susţinut de familia sa”, a anunţat platforma de streaming americană într-un comunicat publicat vineri, preluat de agențiile internaaționale.

Interviuri în exclusivitate cu soţia pilotului, Corinna, cu cei doi copii ai lor, Gina şi Mick – cel din urmă este la rândul său pilot de Formula 1 din acest sezon – şi cu alte persoane apropiate sau foşti competitori din automobilism vor fi incluse în filmul care va fi lansat la 30 de ani după debutul lui Schumacher în Formula 1. Acesta s-a produs cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei din august 1991.

Sabine Kehm, managerul fostului pilot german (sursa: agerpres.ro)

”Pentru a păstra sfera lui privată ca o sursă de vitalitate, Michael a separat întotdeauna cu rigoare şi constanţă viaţa privată de viaţa publică. Acest film vorbeşte despre ambele lumi. Este cadoul din partea familiei pentru un soţ şi un tată mult iubit”.

Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial de Formula 1 a disputat ultima cursă în 2012. Pilotul german nu a mai apărut în public după accidentul grav suferită la cap pe 29 decembrie 2013, în staţiunea Meribel din Alpii francezi. În palmaresul său figurează nu mai puțin de 91 de victorii în Marele Circ.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co