Stiri

Buget cu „frică de cele sfinte”

Bugetul Primăriei Capitalei pentru anul 2016 a fost aprobat de consilierii generali. Municipalitatea estimează venituri totale de aproape 4,2 miliarde de lei. Vestea bună este că cea mai mare sumă este destinată Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale, circa 242 de milioane de lei. Banii vor servi cheltuielilor curente și investițiilor. Din totalul veniturilor, o mare parte este alocată proiectelor de investiții aflate în derulare.

Însa, între acestea, Bisericile aflate în diverse faze de construcție sau de renovare primesc 10 milioane de lei – conform unui amendament la proiectul de buget, propus de către toate grupurile din Consiliu. Catedrala Mântuirii Neamului se pare că va primi o finanţare de aproximativ două milioane de lei. Subiectul naște opinii contradictorii printre bucureșteni.

„A fost un amendament propus de comun acord de către toate grupurile din Consiliu. Este vorba despre unele lucrări în curs care au nevoie de finanţare pentru a putea fi terminate şi pentru a nu se pierde investiţia de până acum. Bine, mai este şi frica de cele sfinte”, a declarat Silviu Văduva, consilier general PNL, pentru Mediafax.

Bugetul Municipalității include sume constistente și pentru Infrastructură, utilități și transporturi, Sănătate, Siguranță publică, Educație și sporturi, Cultură – agrement și Mediu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co