Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Patru luni de “Colectiv”…

Tristețe, frustrare, neputință, resemnare și apoi… tăcere. Sunt stările prin care trec astăzi supravietuițorii, părinții și prietenii celor pierduți în tragedia de la Colectiv. La 4 luni de la momentul în care incendiul din club a mistuit 63 de suflete și i-a schimbat definifiniv pe cei care au scăpat cu viață, drama continuă. La fiecare sfârșit de lună, în fața clubului închis, câteva zeci de oameni se întâlnesc pentru a-i comemora pe cei pierduți, dar și pentru a aminti României că tragedia din 30 octombrie 2015 ar fi trebuit să fie o lecție a schimbării.

Soții Scânteie sunt printre cei care astăzi pot vorbi despre felul în care tragedia le-a schimbat prioritățile și știu ce-i așteaptă în continuare. Victimele în viață primesc sprijin, astăzi, din partea fundațiilor, a oamenilor de bine, a voluntarilor. Ei par a ști cel mai bine nevoile lor.

La comemorarea de 4 luni a victimelor tragediei nu au participat figuri oficiale, politicieni, oameni în funcții publice, responsabili sau aspiranți. Doar câteva zeci de persoane, cu lumânări și lacrimi în ochi. Întâlnirile lor, de la fiecare sfârșit de lună, aici la club, par a fi din ce în ce mai restrânse, aproape familiale.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co