Stiri

Bryan May salută România

Bryan May, chitaristul legendar al trupei Queen concertează în premieră la București, alături de Kerry Ellis, una dintre senzațiile de pe Broadway. Show-ul de la Sala Palatului din București face parte din turneul „One Voice”, care cuprinde 11 concerte în Europa de Est, programate pentru luna martie.

Brian May este unul dintre membrii fondatori ai trupei Queen, alături de Freddie Mercury și de toboșarul Roger Taylor. Este și compozitorul câtorva dintre cele mai cunoscute piese ale trupei: “We Will Rock You”, “I Want It All”, “Who Wants to Live Forever” sau “The Show Must Go On”.

Deși moartea lui Freddie, în 1991, a însemnat un moment extrem de dificil pentru trupă, Brian May a reușit, alături de Roger Taylor, să readucă pe scenă esența muzicii Queen, susținând o serie de turnee alături de diferiți soliști ca Paul Rodgers sau Adam Lambert.

Brian May este considerat, totodată, unul dintre cei mai buni chitariști ai lumii. Colaborarea dintre Brian May și Kerry Ellis a început în 2011. Alături de nelipsitele piese Queen, concertul de la București va mai cuprinde și interpretări ale unor hituri clasice.

Foto: Vivafm.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co