Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Arena Nationala, OK pentru aviz

Arena Națională va putea fi folosită, îndată ce va primi avizul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Laboratorul italian, cu acreditare europeană, la care materialul din care este confecționat acoperișul Arenei a fost expetizat, a dat aviz pozitiv utilizării acesteia.

Anunțul a fost făcut de Primarul general interimar Răzvan Sava. „Am primit astăzi agrementul din partea Ministerului Dezvoltării, în baza solicitării pe care am trimis-o, însoțită de expertiza laboratorului din Italia. Este confirmată încadrarea la categoria B de risc la incendiu, ceea ce înseamnă că acum putem intra în legalitate cu Arena Națională. Mai așteptăm avizul IGSU, dar acesta devine o formalitate în acest moment. Mă bucur că domnul viceprim-ministru Vasile Dâncu a înțeles, într-un final, că aceasta era calea legală de urmat și nu cea sugerată de așa-zișii experții, care ne recomandau să udăm cu apă acoperișul și să aducem mai multe forțe de ordine la stadion în ziua meciurilor. Nu, asta ar fi fost o ”cârpeală românească”, pe care IGSU n-ar fi putut să o accepte, în condițiile legii. Mă bucur, de asemenea, că n-am fost nevoiți să apelăm la soluția înlocuirii acoperișului.

Ar fi fost costisitor și inutil. Suntem pe drumul cel bun. Avem acum o Arenă Națională modernă, clasificată după toate standardele europene, care poate fi deschisă evenimentelor sportive în condiții de siguranță.”- se mai arată în comunicatul Primarului General interimar, Răzvan Sava.

Foto: ProSport.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co