Stiri

Circ în parcare. FOTO cu animale găzduite în parcare

Un scandal izbucnit pe o rețea de socializare a încins spiritele iubitorilor de animale, după publicarea unor fotografii făcute în circul găzduit în parcarea unui hypermarket din cartierul Pantelimon. Imaginile prezintă un elefant și un hipopotam captivi în spatii mici. Organizația Vier Photen România a adresat o scrisoare conducerii hypermarket-ului, în care a cerut să renunțe la găzduirea circurilor cu animale sălbatice în parcările sale, considerând ca acesta este un gest de cruzime față de animale!

Tot pe pagina de socializare, conducerea hypermarketului a condamnat relele tratamente aplicate animalelor în captivitate sau libere și a precizat că cei care și-au dat acordul pentru prezența circului în parcare au fost garantați de reprezentanții circului asupra deținerii tuturor avizelor și autorizațiilor necesare desfăsurării activității, iar conducerea circului ne-a declarat că iubește animalele ca pe membrii familiei sale.

Vier Photen România susține că România trebuie să urmeze modelul celor 18 tari europene care au interzis utilizarea animalelor sălbatice la circ. Până la urmă, în Pantelimon, spiritele s-au calmat de la sine, circul încheiind, ieri, seria reprezentațiilor.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co