Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Avize favorabile pe bandă rulantă pentru miniștrii Cabinetului Ciucă

Avize favorabile pe bandă rulantă, astăzi, pentru miniştrii propuşi să facă parte din Cabinetul Nicolae Ciucă, care au fost audiaţi în comisiile parlamentare de specialitate ale Parlamentului

Așadar, premierul propus pentru Guvernul PNL – PSD – UDMR este Nicolae Ciucă, iar Kelemen Hunor este vicepremier. La Transporturi este propus Sorin Grindeanu, Cseke Attila rămâne la Dezvoltare, iar portofoliu de la Finanțe ar urma să fie gestionat de Adrian Câciu.

La Investiții a fost desemnat Dan Vîlceanu, la Economie- Florin Spătaru, la Turism – Daniel Cadariu, la Energie rămâne Virgil Popescu. De asemenea, Adrian Chesnoiu va prelua Agricultura, iar Alexandru Rafila va coordona Sănătatea.

Totodată, Tanczos Barna continuă la Mediu, Sorin Cîmpeanu la Educație, în timp ce Marius Budăi revine la Muncă. Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, se va ocupa de Familie și Tineret, Lucian Roman de Cultura, iar Florin Roman de Cercetare.

Campionul paralimpic Eduard Novak se menține pe poziții la Sport, Cătălin Predoiu preia Justiția, Lucian Bode și Bogdan Aurescu rămân la Interne, respectiv Externe, iar Vasile Dîncu va conduce Apărarea.

Așadar, cele mai multe portofolii vor fi deținute de PSD, urmat de PNL și UDMR

În urma audierii, comisiile întocmesc, conform procedurii, un aviz comun consultativ, motivat. Votul de învestitură al Cabinetului Ciuca, susținut de PSD-PNL-UDMR și minorități, va fi dat joi, în Parlament.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co