Stiri

A început Festivalul Verii la Aqua Park Crângași

Festivalul Verii a început, vineri, la Aqua Park Crângași. Evenimentul este organizat cu ocazia zile de 1 iunie și vine la pachet cu surprize atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

Cu ocazia Zilei Copilului, Albă ca Zăpada, Belle, Scufița Roșie, Piratul Jack și multe alte personaje și supereroi îi vor aștepta pe cei mici pe post de statui vivante. Acestea vor prinde viață și îi vor invita pe copii la jocuri. Nu vor lipsi momentele inedite alături de magicieni și spiriduși.

Pălărierul din Țara Minunilor, pe post de MC, a anunțat începerea activităților zilei. Pe tot parcursul acesteia, Piratul Jack îi va invita pe copii în aventura “Căutătorilor de Comori”.

A avut loc și o paradă a personajelor din povești, iar ziua va continua cu muzică bună și alte surprize pregătite de DJ.

Ziua de 1 Iunie va fi una cu adevarat magică și pentru 14 copii de la Fundația The Door Romania, care, pe lângă intrarea gratuită în parcul acvatic, vor primi și o masă caldă pregătită special pentru ei.

Sub titulatura “Dăruiește Bucurie de 1 Iunie”, evenimentul caritabil face parte din activitățile de sprijin umanitar pe care Magic Place Aqua Park le desfășoară în comunitatea din care face parte.

În următoarele două zile, distracția se află tot la cote maxime. Sâmbătă va concerta Voltaj, iar concursurile de muzică, dans și mimă îi vor face pe copii, dar și pe adulți, să uite de orice altceva și să se simtă bine. Duminică, evenimentul continuă alături de Daniel Buzdugan și Radio Zu, care va aduce in incinta Aqua Park-ului atmosfera de vară și de vacanță în ultima zi a petrecerii.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co