Stiri

5 idei pentru a petrece weekendul

Într-un final, ziua de vineri a sosit. Ce putem face mai bine într-o astfel de zi decât să ne gândim cum petrecem weekend-ul? Tocmai pentru că nu există nimic mai bun de făcut vă propunem următoarele evenimente la care puteți participa sâmbătă și duminică:

Terasa Berăriei H găzduiește tot weekendul “Festivalul Dulce”, de la 10.00 la 23.00. Zeci de prăjituri delicioase, deserturi fine și înghețate unice vor încânta vizitatorii. Accesul este gratuit, așa că pofticioșii de dulce sunt așteptați în număr cât mai mare.

Sâmbătă, de la ora 20:00, reîncep spectacolele de stand up comedy cu Mincu și Maria Popovici, câștigatoarea iUmor. Evenimentul are loc la Mojo Club din Capitală și își așteaptă invitații să le ofere o porție de râs cum se cuvine.

Smiley concertrează sâmbătă la Arenele Romane. Începând cu ora 19.00, artistul își va încânta publicul cu piesele deja celebre și cunoscute de toată lumea. Show-ul va fi deschis de Sore.

Tot sâmbătă și duminică va avea loc și evenimentul “La Pas pe Calea Victoriei!”. Una dintre cele mai frumoase artere ale Bucureștiului redevine pietonală. Va fi plină de spectacole de teatru și improvizație, caricaturiști, animatori pe picioroange, mascote, păpuși uriașe, clovni și arlechini, mimi, magicieni și delicii culinare!

Tot sâmbătă, Scandal va susține un concert în Club Quantic, începând cu ora 19:30. Scandal este una dintre cele mai reprezentative trupe punk rock românești, așa că cei care iubesc aceste genuri muzicale sunt așteptați să fredoneze împreuna cu artiștii trupei.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co