Stiri

50 de cișmele publice pentru Capitală

Primăria Capitalei are în plan realizarea unei rețele de 50 de cișmele publice. Proiectul urmează să fie supus aprobării în ședința de joi a Consiliului General al Municipiului București și implementat de Direcția Utilități Publice.

„Ca urmare a necesităţii dotării spaţiilor intens circulate pietonal cu cişmele publice de apă potabilă, ţinând cont de condiţiile climatice deosebite ale perioadelor de vară din ultimii ani, Primăria Municipiului Bucureşti a comandat operatorului sistemului de alimentare cu apă şi canalizare din Municipiul Bucureşti, SC Apa Nova, întocmirea unui proiect tehnic a cărei aplicare să conducă la rezolvarea acesei problematici”, precizează PMB.

În cadrul programului au fost alese 50 de locații, care cuprind stații ale RATB, spitale, biserici și locurile unde sunt organizate evenimente publice.

Cişmelele vor fi amplasate în zone precum Gara de Nord, Gara Basarab, Piaţa Ion Mihalache, Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, Spitalul Fundeni sau Spitalul Universitar. De asemenea, jumătate dintre cele 50 de cişmele vor fi montate în perimetrul mai multor biserici din Capitală.

Investiția va fi suportată din bugetul Primăriei Capitalei și este etimată la peste 1.000.000 de lei, TVA inclus.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co