Stiri

5 idei de timp liber

Vremea este deosebit de caldă pentru această perioadă. Ca să avem o săptămână frumoasă trebuie să începem să ne distrăm și relaxăm. Iată câteva sugestii pentru a ieși din casă în Capitală, marți.

La Cinema Muzeul Țăranului, în Studioul Horia Bernea se va desfășura Festivalul Filmului European 2018. Ediția a 22-a prezintă peste 60 de filme de ficțiune, documentare, scurtmetraje, pelicule care însumează mai bine de 100 de ani de cinema. Un secol de istorie proiectat timp de o lună, în 8 orașe.

De la ora 19.30, la Point puteți participa la Self Point, Program de conferințe lejere, care, după cum îi spune şi numele, își propune să provoace mințile, virtuțile, conștiințele celor care își pun întrebări și spun fățis „nu știu” ca să afle mai mult. Temele propuse sunt dedicate oamenilor aflați într-o continuă dezvoltare.

Seara, la Ibis Gara de Nord, vă puteți distra într-un concert live cu Mădălina Petre și Alex Man.

De asemenea, la Muzeul Național de Artă Contemporană puteți vedea expoziția „Monumente amânate”, o reconstituire a manifestării de la Veneția, într-un aranjament menit să celebreze atât monumentul, cât și pe fotograful care a imaginat varianta sa nomadă.

Nu în ultimul rând, ARCUB prezintă expoziția lui Florin Mitroi intitulată „Zile”, începând cu ora 14.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co