Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei de timp liber

Pentru că a venit căldura și nimeni nu mai vrea să stea în casă, iată câteva sugestii de timp liber pentru bucureștenii care doresc să își petreacă ziua de marți cu activități culturale și relaxante.

„Point” își deschide porțile, începând cu ora 10, cu spectacolul „Nova”. Festivalul reunește peste 30 de artiști și cercetători din 7 țări, din sfera dansului, teatrului, muzicii și artelor digitale interactive. Invitații vor prezenta invenții artistice multimedia care transformă publicul în copilot și trasează noi universuri, cu noi experiențe.

Tot de la ora 10, Galeria de Artă „Osiris” prezintă expoziția „Specii”. Evenimentul aduce doi artiști în plină formare, Dragoș Bojin, în domeniul picturii, și sculptorul Iulian Cristea. Cei doi artiști lansează un dialog al unor specii artistice opuse, dar complementare, invitând publicul la interactivitate.

Pentru curioșii fenomenului migrației, ARCUB vă prezintă „Portraits of Migration”. Expoziția va avea deschiderea oficială marți, de la ora 18:00, în Sala Arcelor, iar la eveniment va participa secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor Raed Arafat. Împreună cu invitatul de onoare, organizatorii îşi propun ca, prin intermediul evenimentului, să ajute cetăţenii să înțeleagă mai bine situația migrației în Europa și în România, precum și diferitele ei nuanțe.

Tot marți, la Cinema Elvira Popescu, are loc Festivalul Filmului Francez, ediția 2018. Vizitatorii vor descoperi o cinematografie franceză cu multă imaginație și curaj.

Bucureștenii pot încheia seara cu un concert live alături de Liviu Teodorescu, în Sala George Constantin a Teatrului Nottara.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co