Stiri

5 idei de timp liber

Să începem săptămâna plini de activități și de relaxare. Iată câteva idei pentru cei care vor să iasă din casă marți și să se detașeze de monotonie.

La o distanță de exact doi ani, pictorul Dan Constantinescu aduce în fața publicului o nouă expoziție personală „Pictograme II”, la Galeria Senso, marți, de la ora 11.

De la ora 17, la Cinema Union puteți viziona „Pianul în ceață”, în regia lui Radu Gabrea. Filmul este adaptarea romanului „Clavir în ceață”, de Eginald Schlattner, și descrie viața lui Clemens, care a pierdut totul după război atunci când familia sa a fost declarată burgheză, fabrica a fost naționalizată, tatăl este arestat și zace în închisoare, iar mama este dispărută.

Dacă vă place teatrul, sunteți așteptați de la ora 19 la Clubul Artiștilor, unde va fi prezentată pe scenă „Camera 701”. Piesa prezintă o intersecție a destinelor de care uneori devenim detașați.

Teatrul Metropolis, în colaborare cu Teatrul Mic, prezintă “Dansează liber”, un musical bazat pe scenariul original al filmului Footloose din 1984, în  regia lui Herbert Ross. Spectacolul va avea loc în Sala Gloria, de la ora 19.30.

Și tot marți, dacă sunteți fan Loredana, o puteți asculta live în concertul susținut în Berăria H, începând cu ora 23.15. Artista va face show alături de Banda Agurida.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co