Stiri

5 idei de timp liber

Sărbătorile au trecut, însă mereu trebuie să ne facem timp pentru relaxare. Iată câteva sugesti de timp liber pentru joi.
Dacă vă pasionează arta fotografică, la Muzeul Național de Artă al României, în Sălile Kretzulescu va fi prezentă expoziția „Korniss Peter”, care conține o selecție de treizeci și șapte de fotografii realizate de Korniss Péter începând din anii 1960 – 1970 în satele româneşti, slovace şi maghiare.
Tot joi, de la ora 10, continuând seria expozițională „Familii de artiști”, Galeria Romană vă propune o întâlnire cu Adela Petrescu, Ion, Maria şi Ruxandra Grigorescu, cu lucrări din anii ’60 până în prezent, de la studii după natură la studii de societate, de la visare la viaţa simplă.
Până pe 15 aprilie, Spotlight- Bucharest International Light Festival transformă, pentru al patrulea an la rând, Calea Victoriei, într-o galerie în aer liber a instalațiilor de lumină.

Dacă vă place teatrul, joi, de la ora 20, la Teatrul Național Ion Luca Caragiale, în Sala Mică, puteți urmări (D)efectul Placebo, un spectacol care aminteşte cât de importantă este viaţa reală.
Tot de la ora 20, Teatrul Ion Luca Caragiale prezintă în Sala Pictura, piesa „Omul care a văzut moartea ”, un spectacol despre politică și dragoste.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co