Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

140 de blocuri din Capitală fără apă caldă. Reparaţii la Magistrala 1 Sud

Locuitorii din aproape 140 de blocuri din zona bulevardelor Nicolae Grigorescu şi Camil Ressu nu au apă caldă până vineri. Totul ca urmare a unor lucrări de reparaţii efectuate la Magistrala 1 Sud în Sectorul 3 al Capitalei.

Lucrările de reparaţii vizează înlocuirea unei curbe din conducta Magistrală 1 Sud cu diametrul de 1.200 de milimetri, anunță reprezentanții Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti.

Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, sunt așadar efectuate la intersecţia bulevardului Nicolae Grigorescu cu strada Postăvarului şi au impus oprirea furnizării apei calde pentru 11 puncte termice care deservesc aproape 140 de blocuri din zona respectivă.

Cum lucrările se desfăşoară la una dintre cele mai importante conducte magistrale, care alimentează cu agent termic mai multe zone, reprezentanții companiei de termoficare a Capitalei mai avertizează că pot exista probleme în furnizarea apei calde de consum pentru alte 59 de puncte termice şi module, care alimentează aproximativ 830 de blocuri, dar şi spitalele Colentina şi Fundeni. Blocurile sunt situate în sectoarele 1 şi 2.

Echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru efectuarea acestor reparații!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co