Stiri

Ziua Internațională a Asistenților Medicali: Premierul le mulțumește pentru efortul lor

Este Ziua Internațională a Asistenților Medicali, iar premierul Florin Cîţu elogiază activitatea lor și le mulțumește în mod deosebit pentru efortul depus de-a lungul pandemiei.

“Fiecare viață salvată, fiecare pacient vindecat înseamnă și rezultatul muncii asistenților medicali, alături de a medicilor și a celorlalți profesioniști din sistemul sanitar.De la începutul pandemiei, vedem cum toate aceste eforturi ating cote cu adevărat dramatice, într-o luptă în care, de cele mai multe ori, contează fiecare secundă”, a scris primul ministru pe Facebook.

Florin Cîțu a mai arătat că virusul care a dat peste cap întreaga lume a adus suferință și a curmat vieți, inclusiv în rândul personalului medical.

“Le mulțumim și le suntem recunoscători pentru ceea ce fac pentru noi sprijinind acest efort prin vaccinarea în număr cât mai mare și prin respectarea măsurilor de protecție sanitară”, a completat premierul.

Ziua internaţională a asistenţilor medicali, instituită în 1974 la iniţiativa Consiliului Internaţional al Asistenţilor Medicali, este aniversată, la nivel mondial, la 12 mai.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co