TIMP LIBER

Zilele Francofoniei la Universitatea Politehnică

Studenții de la Universitatea Politehnică vor să sărbătorească Zilele Francofoniei într-un mod mai inedit. Iată invitația lor:

Presupun că știi faptul că Bucureștiul este supranumit “Micul Paris” sau că limba franceză este a 3-a limbă vorbită în România. Ceea ce nu este foarte cunoscut, este faptul că luna martie este Luna Internațională a Francofononiei.
Noi, ASAFF, vrem să aducem spiritul francofon în rândul studenților UPB. Dacă ești interesat, aruncă un ochi la standul nostru din Rectorat și bucură-te de activitățile create special pentru tine! Vino să fii parizian pentru o zi în cadrul photobooth-ului nostru și să savurezi un croissant. Cu această ocazie, poți participa și la o tombolă cu premii garantante, marele premiu fiind o invitație dublă la Balul Francofoniei!

Alătură-te nouă la standul organizat în data de 15-16 martie în fața sălii AN024!

On suppose que vous savez que Bucarest est surnomme “Le petit Paris” et que le francais est la troisieme langue parlee en Roumanie. Ce que n’est pas si connu est la fait que le mois de mars est le Mois de la Francophonie.
ASAFF veut qu’on ramene l’esprit de la francophonie parmi les etudiants de l’UPB. Si vous etes interesses, venez voir notre lieu de presentation dans le Rectorat et jouissez des activites crees specialment pour vous! Serons parisiens pour un jour a l’aide du photobooth ou en degoutant un croissant. A cette occasion, vous pouvez participer aussi a une tombola avec plein de prix, le grand prix etant une invitation pour deux personnes au Bal de la Francophonie.
Joignez-nous le 15 et 16 mars en face de la salle AN024!

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co