Imobiliare Valea Prahovei
TIMP LIBER

Marți, 29 martie: Taxi aniversează 17 Ani, la Beraria H

Pe 29 martie, cunoscuta trupă de pop rock Taxi aniversează 17 ani printr-un concert la Beraria H. Biletele sunt în vânzare pe www.iabilet.ro, în rețeaua iabilet.ro/retea și la Beraria H!

Taxi se poate mândri cu nenumărate hituri, premii, 8 albume, o participare la Eurovision, concerte în fața a mii de spectatori și videoclipuri care au scris istorie („Cele două cuvinte”, „NonStop”, „Ești iubibilă”).

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu sărbătoresc 17 ani de Taxi, împreună cu publicul, pe 29 martie, la Beraria H, un loc plin de chef de viață, ales special pentru acest concert aniversar.

La ora 22:00 se dă drumul la spectacol.

Biletele în ziua concertului vor costa:
50 de lei – loc în fața scenei
40 de lei – acces general

Biletele pentru showul TAXI se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman din Băneasa Shopping City și de la Piața Romană, Magazinele IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata țara), dar și la Beraria H precum și în ziua concertului, la intrare.

Rezervările se fac la:
– FORMULAR REZERVARE ONLINE (http://www.berariah.ro/noutati/rezerva-masa-online-la-beraria-h)
– 0725 345 345 (dacă linia este ocupată, trimiteți un SMS cu numele și veți fi contactat)
– vreau@berariah.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co