Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Zeci de mii de angajaţi MAI, la datorie în weekendul de Florii

Peste 20.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi piloţi din Ministerul Afacerilor Interne vor fi zilnic la datorie, în weekendul de Florii

În contextul sărbătorilor religioase din aceste zile, la nivelul MAI s-au dispus măsuri suplimentare de ordine şi siguranţă publică, în special în zonele aglomerate, inclusiv în staţiunile turistice, precum şi la cele peste 10.000 de lăcaşuri de cult, informează oficialii MAI, într-un comunicat.

Misiunile principale sunt de a acorda sprijin şi îndrumare cetăţenilor ce se vor afla în spaţiile publice, de descurajare a faptelor antisociale şi de prevenire a incendiilor.
.
În plus, poliţişti rutieri vor acţiona pe principalele drumuri şi autostrăzi pentru prevenirea accidentelor grave şi fluidizarea traficului.

Pe traseele montane şi în zonele turistice vor fi pe teren jandarmii montani pregătiţi să intervină în ajutorul turiştilor.

La nivelul Poliţiei de Frontieră au fost dispuse măsuri pentru reducerea timpului de aşteptare şi fluidizarea traficului în punctele de trecere a graniţei.

În vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, Ministerul de Interne recomandă ca deplasarea către lăcaşurile de cult sau alte zone de interes să se realizeze cu evitarea aglomerărilor.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co