Stiri

Vreme severă în Capitală

Trenuri întârziate sute de minute, circulația întreruptă pe Autostrada Soarelui, avioane reținute la sol pe Aeroportul Otopeni. Efectele vremii nefavorabile au avut efecte grave în Capitală. Peste 1400 de persoane au cerut ajutorul Ambulanței începând de duminică dimineață, din care aproximativ 800 au fost urgențe de cod roșu și cod galben, spune managerul instituţiei, Alis Grasu.

În plus, de luni dimineață a intrat în vigoare atenționarea pentru fenomene meteo severe. Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea va continua să fie deosebit de rece. Se anunță lapoviță și ninsoare. Cea mai mare problemă este în continuare poleiul. Mâine, vremea rămâne geroasă și va continua să ningă, iar zăpada și poleiul vor continua să fie prezente în Capitală inclusiv miercuri.

Cel mai afectat de vremea nefavorabilă a fost transportul. Traficul a fost întrerupt pentru mai multe ore pe Autostrada Soarelui, dar a fost reluat în cursul dimineții, cu carosabilul la negru. Incidente s-au înregistrat și pe Aeroportul Otopeni, unde mai multe zboruri au fost amânate în cursul zilei de duminică. Luni, traficul a fost reluat, dar mai multe curse au înregistrat întârzieri și de două ore din cauza dificultăților de degivrare pentru decolare. ”Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant pentru tratarea cu substanţe anti-îngheţ a suprafeţei de mişcare (piste, platforme, căi de rulare), precum şi a drumurilor de acces, pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranţă”, a informat TAROM.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co